Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pár napja robbant be a hírbomba: hosszú hónapok után visszatér újra a média világába Friderikusz Sándor, mégpedig egy rádióműsorral a Music FM-en

2016-ban, amikor Andy Vajna felvásárolta a TV2-t és Fidesz propaganda TV-t csinált belőle, Friderikusz otthagyta a csatornát, majd nem sokkal rá az ATV is szerződést bontott a népszerű médiaszemélyiséggel.

Pár napja jelent meg a hír, minden előjel nélkül, hogy Friderikusz visszatér egy rádióműsorral. Azonban most újabb részletek derültek ki a nagy visszatérésről. A vasárnap jelentkező műsor neve  Friderikusz VASÁRNAP lesz.

Lévén, hogy a Music FM-en lesz hallható a műsor, egyharmad részben zene lesz, kétharmad része viszont próza. Az első órában mindig bemutatnak egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget, akivel megbeszéljük az adott hét tetszőlegesen kiválogatott híreit is. Tehát egy hírháttér műsor is lesz.

A műsor második órájában lesz egy életmese, azaz egy olyan ember története, amely hordoz valami szívmelengetőt, akár példaértékűt. Az utolsó óra első felében pedig a hallgatóké lesz a főszerep: bármilyen problémájukkal telefonálhatnak, és én arra – a legjobb tudásom szerint – igyekszem válaszolni.

Végül a műsor utolsó egységében kíméletlen kritikát mondok mindazokról az eseményekről, jelenségekről (tévéműsorokról, filmekről, színházi előadásokról, kiállításokról, hangversenyekről, stb.), amiket az adott héten láttam, hallottam.

Első adás január 21-én, vasárnap délelőtt 9 órakor a Music FM-en. Kíváncsian várjuk!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here