Sorban állnak ki ismert közéleti szereplők, hogy támogatásukról biztosítsák Karácsony Gergely, miniszterelnök-jelöltet. Hajós András és Bálint gazda után, most egy ismert színésznő is videóüzenetben elmondja, hogy miért támogatja Karácsonyt.

Ismét egy újabb közismert közéleti szereplő állt ki Karácsony Gergely mellett. Kerekes Viktória, aki Jóbban Rosszban sorozatban alakította Barbara anyját és több James Bond film szinkronhangja is volt, jelenleg a Madách Színház társulatának tagja, egy videóüzenetben kérte, hogy minél többen álljanak Karácsony Gergely mellé.

“Akkor van kormányváltás, ha Ön is Karácsony Gergely mellé áll. És én is, meg mindenki. Mert az ország mi vagyunk. Ön, meg én, meg mindannyian. Miénk a felelősség.” -fogalmaz Kerekes a videóban

Azt is elmondja, hogy szerinte “biztos az is, hogy nincs félnivalónk. Nincs vesztenivalónk. És az is biztos, hogy egyáltalán nem késő. Ha Ön nem szavaz Karácsony Gergelyre, akkor nekünk marad egy remek polgármesterünk Zuglóban, de Önnek nem lesz egy nagyszerű miniszterelnöke.” – zárja gondolatait Kerekes Viktória

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here