Nagyon de nagyon nehéz ezt másképp értelmezni, minthogy az Orbán-kormány véletlenül saját magát büntette meg.

Vannak olyan szituációk, amikor nem kell hosszasan kommentálni egy hírt. Elég csak mellé tenni egy másikat és rögtön világos lesz mindenkinek, hogy mennyire egy alávaló hatalom a mienk.

Itten kérem ezerrel megy a nagy migránsüldözés, meg mindenféle nem is létező tervek elleni hadakozás. Viszont elérkezett az idő, hogy világosan kimondjuk: Magyarországon eddig csak és kizárólag a kormány fogadott be menekülteket és senki, de senki más. Igaz, erre nincs is másnak jogköre.

Tehát, ha jól értjük -a fenti két hír alapján- Orbánék csoda migránsvédelmes büntető illetékét eddig csupán egy szervre lehet alkalmazni az Orbán-kormányra. Illetve a Fideszre és KDNP-re hiszen azok támogatják ezt a politikát.

Reméljük, a NAV emberei mielőbb elkezdik behajtani a fent említett illetéket ezen szervezeteken.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here