Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mellár Tamás pécsi indulása után újabb körzetben indítana civil jelöltet az MSZP. Egyre jobb nevek állnak kihívóként szembe a Fidesszel.

A közelmúltban nagyot szóltak a hírek, hogy az MSZP egy roppant bátrat lépett és Baranya megyében mindkettő MSZP-s körzetben civil jelöltet fog indítani a párt.

A pécsi körzetben Mellár Tamás, egyetemi professzor lesz az MSZP jelöltje, míg a szigetvári körzetben a város független polgármesterét Dr. Vass Pétert indítják a szocialisták.

Most az ATV.hu számolt be róla, hogy újabb körzetben folynak tárgyalások egy civil jelölt indulásáról, méghozzá Siófokon indulhat Magyar György, a közismert ügyvéd.

Egyenlőre Magyar György indulásával kapcsolatosan  az MSZP csak annyit árult el, hogy valóban tárgyalásban vannak Magyar Györggyel, aki egyébként eredetileg civilként indult volna, de elfogadta, hogy a körzetben az MSZP a jelöltállító szervezet.

Már korábban bejelentette az MSZP, hogy a hódmezővásárhelyi körzetben azt a Rója Istvánt fogja indítani, aki a makói gimnázium igazgatójaként igen élesen bírálta a kormány oktatáspolitikáját és ezért menesztették.

Szeged egyik körzetében is civil jelöltet állít a párt, ott Joób Márton, világbajnok kajakos fog megküzdeni a Fidesszel. Azonban nem csak ő az egyetlen sportoló az MSZP jelöltjei közül Hatvanban is egy a sport világából érkezett jelölttel, Tóth Norbert autóversenyzővel vágnak neki a választásoknak a szocialisták.

Kalocsa körzetében egy helyi civilt indítanak, Angeli Gabriella személyében, Monoron pedig az ország legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezetének, a Societasnak az elnöke, Torzsa Sándor az MSZP jelöltje.

Az MSZP elnöke Molnár Gyula is indul egyéni választókerületben, méghozzá Budafok-Újbuda körzetében, Hiller István az MSZP választmányának elnöke pedig Pesterzsébeten újrázhat.

Kunhalmi Ágnes, abban a 18. kerületi körzetben fog indulni ismét, amelyben 2014-ben csupán 64 szavazattal kapott ki a Fidesztől. Gőgös Zoltán, a párt elnöke-helyettese, pedig Pápán szorongatná meg a Fideszt.

Egészen hitet adóan kezd alakulni ez a névsor, egyre jobb nevek tűnek fel a változást akarók szövetségének jelölti palettáján. Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölttel kiegészülve egész ütőképes csapat ez.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here