Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

 Karácsony előtt robbant a médiában a hír, hogy válságba került  Hosszú Katinka házassága, azonban most élete más területére is begyűrűzött a válság.

Hosszú Katinka kalandjait a rajongók egy képregény formájában is olvashatták, azonban ennek most már biztos, hogy vége. 2018. januárban jelent meg utoljára az Iron Lady Arcanum című kiadványt. A megszűnést Hosszú Katinka férje, Shane Tusup gazdasági okokkal indokolta.

A sajtóban elindultak rögtön a találgatások, hogy a pár kapcsolati válságával van e összefüggésben a képregény megszűnése: lehet, hogy újabb lépést tett a szétválás felé vezető úton Hosszú Katinka és Shane Tusup. Akár erre is utalhat, hogy az általuk irányított Iron Corporation nevű cég pénteken bejelentette, hogy megszűnik az Iron Lady Arcanum című képregénysorozat.

„Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek – mondta Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosa. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem” volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak” – áll az Iron Corporation által kiadott közleményben.

Hosszú Katinka, szerint is inkább gazdasági okokat kell keresni, ahogy írja: „Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekben meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket – tette hozzá Hosszú Katinka, az Iron Corporation másik tulajdonosa. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében” – utalt a közvéleményt immár több mint egy hónapja foglalkoztató magánéleti gondjaikra.

A házaspár közleménye vélhetően arra a life.hu-n megjelent hírre reagált, ami szerint hiába volt Tusup megható beszéde az Év Sportolója Gálán,  másnap az Iron Corporation dolgozóinak több mint felét kirúgták, amit egyértelműen annak jeleként értelmeztek, hogy a felesége nem fogadja vissza edzőjét.

„Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt” – nyilatkozta a volt alkalmazott, aki szerint mindez egyértelműen Shane Tusup tudta nélkül történt.

 

Az Iron Corporation a képregényrajongókat is igyekszik megnyugtatni, mint írják, dolgoznak a megoldáson, hogy azok, akik elkezdték olvasni a sorozatot és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here