Azt mindannyian érezzük, hogy eléggé működőképes formáció jött létre az MSZP és Karácsony Gergely összefogásából, azonban itt vannak az első mért adatok.

Hát poklot és völgyet is megjárt az MSZP 2017 őszén, Mi biztosak voltunk abban, hogy az MSZP a választásokra felrázza a politikai állóvizet, nem is tévedtünk.

Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely decemberben jelentette be, hogy felszántja az országot és az MSZP-sek országjárásba kezdtek. Jártak Miskolcon, Pécsen, Budapesten s tucatnyi más településen. Neten petíciót indítottak a magyar egészségügyért. (amit itt lehet aláírni online)

S a kőkemény munka eredménye a januári számok tükrében is jelentkezik. Az MSZP a biztos pártválasztók körében hibahatáron belül megközelítette a 20 százalékot s 17 százalékra mérte január közepén a Publicus.

 

Érdemi elmozdulás a többi kisebb pártok támogatottságában nincsen. Az LMP a teljes népességben  5 (a biztosban 7), a DK 3 (a biztosban 5) így újra a parlamenti küszöb szélén egyensúlyozik.

Teljesen reménytelennek látszik az Együtt és a Momentum sorsa az utóbbi már az 1 százalékos támogatottságot sem éri el.

A politikusok népszerűségi versenyében változás, hogy Karácsony Gergely 46 ponttal megelőzte Orbán Viktort (43 pont)  és érdekesség, hogy januárra a Jobbik elnök Vona Gábor (32 pont) népszerűségét az MSZP elnöke, Molnár Gyula utolérte 31 ponttal. Az MSZP másik arca Kunhalmi Ágnes 39 ponttal meg is előzte.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here