Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az utóbbi napokban nagyon vicces dolog Echo TV-t nézni. Nem történik más, mint emberek felköpnek egy hatalmasat és szépen aláállnak és közben mosolyognak.

Elismerem, ekkora képmutatást nem könnyű patyolat tisztára mosni. A mi jó Altusz Kristófunk elment szépen egy külföldi lapnak kikotyogni, hogy a jó magyar kormányunk, aki ugye megvédi hazánkat, szépen titokban befogadott 1300 menekültet.

Na, ugye az a feladvány a kiváló kormánypropagandistáknak, hogy szépen megmagyarázzák, hogy igazából ezaz 1300 menekült sokkal jobb, mint azaz 1300 menekült, akiktől eddig rettegtették a magyarokat.  Akik miatt népszavazást tartottak és elmondták, hogy veszélyeztetik a hegemón magyar keresztény társadalmat.

Itt van egy pont, amit viharos gyorsasággal tisztázzunk: az EU soha nem akart olyat, hogy kötelezően bárkinek is be kell fogadnia bárkit. Csupán 1300 menedékkérő kérelmének az elbírálását szabta volna Magyarországra.

Azonban a Brüsszel ellenes harc, egy picit olyanra kezd hasonlítani, mint az a hencegő bátor tanyasi kutya, aki elmondta a többi kutyapajtásnak, hogy ő aztán olyan bátor ha jön a postás, hogy még a gazdi szavára sem hátrál. Aztán a  harca a postással: nagy a hangerő, de amikor megjelenik a gazdi, akkor fülét farkát behúzva nyüszítve, szépen csendben bevonul a kutyaházba.

Most ugye kérem, már nem lát épp a gazdi és a jó propagandistáknak azt kell megmagyarázni, hogy ez a kutya bátor ám, még a gazdival szemben is, de ugye ez a postás mégis csak csontot hozott.

Nem könnyű kihívás. S hát időnként baki csúszik ebbe. Most akkor erre a helyzetre használjuk a barátságosabb menekült kifejezést már vagy, még a migráns a hivatalos. És a pont amikor összeomlott a kormányzati propaganda: melyik az ijesztőbb a „kvóta menekült” vagy az „illegális migráns”?

A csodás videofelvételt a Zero Tumblr szúrta ki

Valami ilyesmi dilemmába csúszott bele az Echo TV propagandistája is, de szerencsére Németh Szilárd, a mi rezsibiztosunk eligazította. Amit ő egy összerezzenős, ja ja fejmozdulattal nyugtázott.

Cuncikáim. Reszelhetitek ezt, 3 éve azt nyomjátok a magyaroknak, hogy itten nagy a veszély és a migránsoktól rettegni kell. Most meg befogadtatok titokban 1300-at. Most meg össze-vissza beszéltek, azt magyarázzátok a nudlit.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here