Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Természetesen az Orbán fiúk azt csinálják, miután lebuktak a titokban befogadott 1300 menekülttel, mint amit eddig is: hazudnak. S mi ezt bebizonyítjuk.

Elképesztő képmutatás az, amit az EchoTV megmagyarázó propagandistái művelnek le, miután kiderült, hogy úgy nettó 2 éven keresztül masszívan belehazudtak a pofánkba, hogy ők aztán nem, nem, soha. Ide egy menekült se. Aztán, de szépen titokban, 1300 migráns került befogadásara.

Most figyelj, ez az 1300 migráns igazából nem is migráns, hanem egy  új propaganda szót találtak ki rá a Fidesz műhelyekben olyat, – ahogy ők mondták volna 2 hete- amitől még a legvadabb német migránssimogató is belepirulna: nos, ők oltalmazottak.

És nem horpad be a fejük amikor kimondják pont ők ezt a szót. S meg is magyarázzák, hogy ők miért nem migránsok, hanem oltalmazottak, mert a migránsok azok illegális bevándorlók. Az oltalmazottak pedig nem.

Ez rendben is lenne. Oké. Csak van egy kis bi-bi. Hogy ez is egy baromi nagy hazugság. Méghozzá szimplán földrajzi okok miatt.  Ugyan is, köztudott tény, hogy Magyarország Európa közepén van. A menekültek pedig Szíriából, Afganisztánból, tehát Afrikából és a Közel-keletről érkeznek.

Ha csak nem teleporttal, térkapuval vagy dimenziórésen át érkeztek Röszkére, akkor bizony ők illegális bevándorlók, hiszen az Eu területére Görögországban léptek be. Így Görögországban kellett volna nekik menedékkérelemért folyamodniuk.

Magyarország határához, ha csak nem egy szomszédos ország állampolgára kér menedéket, földrajzi okoknál fogva, tenger híján, csak illegális bevándorló tud megérkezni.

Ebből meg logikusan következik, hogy azaz 1300 befogadott, az illegális bevándorló volt. Ezzel az egésszel nem is lenne semmi gond, hanem az a normális, hogy egy ország befogad menekülteket, ha a Fidesz az elmúlt 2 évben nem hazudott volna.

De mint, ahogy fent bizonyítottuk a Fidesz-kommunikáció pont úgy reagál, mint egy hazugságon kapott kamasz: a hazugságot, egy még nagyobb hazugsággal próbálja magyarázni, azt rájön, hamar, hogy ez átlátszó és azt is egy nagyobb hazugsággal magyarázza és egy akkora hazugság cunamit nyom le, mint a napokban az Echo TV.

Hazudtatok. Lebuktatok. Ennyi.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here