Videó így még nem mutatta be, hogy a Fidesz, hogyan hazudott a képünkbe az elmúlt másfél, két évben. Egyszerűen alávalóság az, amit a kormány tesz.

A 444.hu fogta és összegyűjtötte egy videóba azokat a mondatokat, melyeket a Fidesz mondott bevándorlás ügyben. Nekem van időnként vitám a 444-es fiúkkal, de ennek a videónak minden szavával egyet kell, hogy értsünk. Nézze meg, hogyan csengenek a Fidesz mondatai miután kiderült, hogy titokba befogadott 1300 bevándorlót.

Na jó, azért mégsem értünk mindenben egyet a 444-el. Az a rész, hogy az ellenzék nem csinál semmit az nem igaz, jó akik egész nap az Együtt és Juhász csatornáit nézi, az tényleg érezheti így ;). De természetesen az MSZP tette a dolgát, összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot és vitanapot kezdeményezett a Jobbikkal.

Fiúk, kapcsoljatok át az MSZP-re, itt lenne az idő.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here