A legfrissebb kutatásból az is kiderül, hogy Karácsony Gergely miniszterelnök ismertsége is jelentőset nőt. 

Hann Endre, a Medián ügyvezető igazgatója volt a vendége szerda délután a Klubrádió, Megbeszéljük című műsorának. A szociálpszichológus elmondta: szinte példa nélküli az a növekedés, amelyet Karácsony Gergely mind az ismertség, mind pedig a népszerűség területén produkált.
Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének az ismertsége 92 százalékra ugrott (12 százalékos növekedés), ezzel utolérte Orbán Viktort, és a népszerűsége is tíz százalékot emelkedett, ráadásul a fideszesek 24 százaléka is szívesen látná őt fontos szerepben.

Ez példa nélkülinek is mondhatnánk, hiszen az, hogy a Fidesz tábor negyede egy nem Fideszes politikust látna fontos pozícióban utoljára 2006-ban történt meg, akkor földcsuszamlás szerű győzelmet aratott az MSZP.

A kutató azt is kiemelte, amíg az elmúlt hetekben többen úgy vélekedtek, hogy az MSZP Karácsony Gergely megválasztásával csak a halálának óráját tolja későbbre, addig ő személy szerint kimondottan pozitív lépésnek tartja, hogy a szocialisták meg merték lépni ezt a bátor lépést. S tegyük hozzá, hogy nagyot tévedtek, azok aki az MSZP halálára fogadtak.

Sőt, január végére a mérések alapján elmondható, hogy Orbán Viktor első számú kihívójává Karácsony Gergely lépett elő.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here