Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gajdics Ottó, a Fidesz fő véleményvezére nagyot ment tegnap az Echo TV-ben. Nekifutásból úgy arcon köpte magát, hogy mi még most is csak pislogunk. 

Tegnap olyan képmutatást láthattak a kedves nézők, ha véletlenül az Echo TV-re kapcsoltak, amire hirtelen példát sem tudok találni a magyar politikatörténetben. Jó persze nem baj, ha nem látta az Echo TV-t, mi azért számolunk be Önnek, hogy mi történik ott, hogy Önnek ne kelljen néznie.

Ellenzéki politológusok elkezdték szembesíteni a Fidesz propagandistáit, hogy most akkor, hogy is van ez a menekült kérdés? Mintha eddig mást teccetek volna mondani. Erre Gajdics Ottó kiakadt és kifakadt belőle, hogy nekik a menekültekkel soha semmi bajuk nem volt. Majd hosszas magyarázkodásba kezdett, hogy pontosan kikkel is van, volt bajuk.

Kedves olvasó, lehet mi néztünk eddig más filmet, de Önnek is eddig úgy tűnt ugye, hogy a Fidesznek azért van némi baja a menekültekkel? Akkor Ön valamit nagyon félre értett, mert igazából nem is volt. Tisztelettel kérem arra, hogy segítsen tisztázni a Fidesznek ezt a “félreértést” és ossza meg ezt a posztot!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here