Bayer Zsolt szájából elképesztő gyűlölet-uszítás hangzott el az Echo TV-ben Göncz Árpád emlékét megörökítő kezdeményezés ellen.

Olyan ordenáré bicskanyitogató dumát tolt le Bayer Zsolt, a rendszerváltás utáni legnépszerűbb köztársasági elnök, az elhunyt Göncz Árpád emlékét megörökítő kezdeményezés ellen, amit még a legboldogabb könyvégető primitív fasztojások is megirigyelnének.

Bayer a műsorban tudta meg, hogy az MSZP által vezetett XIII. kerület az Árpád-hídi metrómegálló és környékét Göncz Árpádról nevezte el, nem is most, hanem évekkel korábban.

Aki jól ismeri a várost az tudja, hogy tök logikátlan volt ennek a metró megállónak a neve, ugyanis az Árpád híd az nem ott van, hanem kb. 1 km-rel odébb. S a kerület most kezdeményezte, hogy a metró megálló ne az 1 km-rel odébb található Árpád-hídról, hanem a városrészről legyen inkább elnevezve.

Szegény szörnyen ostoba Bayer nem, hogy nem ismeri a kerületet és azt se tudja, hogy mi van a kezdeményezés mögött, csak szimplán dührohamot kapott és indulatból arra szólított fel, hogy le kell verni Göncz tábláját és vissza kell tenni Árpádét.

Tényleg rendeben van-e az, hogy a jobboldal egyik legbefolyásosabb véleményvezére amikor megtudja, hogy egy baloldali, nagy formátumú, demokratikusan megválasztott politikusról, neveznek el ebben az országban valamit, az az első reakciója, hogy jó akkor le kell verni?

Ezzel nekem egy bajom van. Hogy ilyen szarháziak irányítják ezt az országot.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here