Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy olyan kérés érkezett Karácsony Gergelyhez az MSZP kongresszusán, ami térdre kényszerítette a változást akarók szövetségének miniszterelnök-jelöltjét.

Hát igen be kell látnom ez a poszt egy roppant kattintásvadász címet kapott. Persze arra az alantas munkára is épít, amit a propaganda média álhírei sulykolnak: az MSZP-ről írjunk minél több rosszat, te meg legyél kedves elhinni, hogy bizony szörnyű egy párt. Na meg persze, azért van benne egy kis áthallásos humor is, hogy ne tessék mindig mindent komolyan venni.

A történet nem lenne egy túl nagy dolog. Az MSZP kongresszus végén rengeteg szimpatizáns ment oda Karácsony Gergelyhez, hogy készítsenek egy közös fotót Magyarország következő miniszterelnökével. A sorban egy kedves idős, ám de alacsonyabb növésű néni következett.

Karácsony gondolkodás nélkül letérdelt, figyelmesen, hogy jól sikerüljön a fénykép, hogy egy igazán jó képet tudjon a kedves nagymama megmutatni az unokáknak.

Ez a figyelmesség azt gondolom, hogy természetes lenne. Csak az épp hatalmon lévőktől nem ezt látjuk.  A Fidesz arrogáns és hatalmaskodó politikai kultúrájában egy ilyen gesztust vajon el tudnánk e képzelni? Hogy Orbán letérdel egy szimpatizánsa mellé, hogy jól sikerüljön a közös kép?

S ami jó, hogy Karácsony ilyen ember. Spontán jön neki. Én már nagyon megnézném, hogy milyen az a Magyarország, ahol egy normális ember a miniszterelnök, aki nem hatalom mámorban úszik, nem uralkodni akar, hanem csak pusztán tenni a dolgát: építeni Magyarországot.

Ilyen apró, pici jelekből lehet látni, következtetni Karácsony ilyen. Mert ez a gesztus nem a kameráknak szólt, nem is tudta, hogy a figyelmességét más is megörökíti. Ez a gesztus csak annak a néninek szólt. Karácsony lebukott, hogy egy normális ember.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here