Karácsony Gergely, a változás szövetségének miniszterelnök-jelöltje Facebook oldalán egy drámai hangvételű videóüzenetben számolt be a legújabb fejleményekről 

Jó hangot ütött meg Karácsony Gergely, mert ebben a témában tényleg nincs helye maszatolásnak. Komoly és drámaian szomorú dologról van szó.

Az Elios ügy kapcsán megszólaló Karácsony elmondta papír van róla, hogy Orbán Viktor veje és társai bűnszervezetben követtek el lopásokat.

 

Ha nincs hang, a videó jobb sarkában húzd fel a hangerőt!

Hangsúlyozta, hogy a miniszterelnök családtagja, olyan csalásokban és lopásokban érintett, ami az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálata szerint bűnszervezetben követték el.


Nincs még 4 évünk! Ki kell vizsgálni Orbán Viktor felelősségét, valamint Polt Péter legfőbb ügyész ismét bizonyította, hogy egy alkalmatlan, fideszes pártkatona, ezért kormányváltás után fel fogunk állítani egy független Korrupcióellenes Ügyészséget! Ezért kell változás április 8-án!

A helyzet az úgy áll, hogy itt a tények olyan erősek, hogy nem is kell mit kommentálni, csak annyit egy ilyen vád után nem kellene megvárni a választásokat egy normális országban, másnap lemondana a miniszterelnök, vagy saját pártja buktatná meg. KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here