Lendvaitól a humor egyáltalán nem távoli, még akkor sem ha vér komoly témáról ír az MSZP harcos amazonja.

Orbán család legfiatalabb milliárdosos tagját, a Orbán vejét az Elios-ügy kapcsán állította pellengére Lendvai Ildikó az MSZP harcos amazonja, íme

Végre rájöttem a meggazdagodás titkára. Egyszerre kell állni a pult mindkét oldalán. Ugye Tiborczék cége is úgy kaszált nagyokat, hogy egy üzlettársuk vett részt a pult önkormányzati oldalán azoknak a testre szabott pályázatoknak a kidolgozásában, amelyeket aztán a pult másik oldalán csakis Tiborczék nyerhettek meg.

Most itt az újabb botrány. Homolya Róbert államtitkár a pult egyik oldalán az uniós támogatások elosztásában és ellenőrzésében illetékes Nenzeti Fejlesztési Ügynökség egyik vezetője volt, viszont szakértő cégén keresztül a pult másik oldalán a támogatásra pályázók üzleteit egyengette.

Most azt nyilatkozta, hogy az OLAF által kiszúrt disznóságok “bagatell ügyek”. Tényleg, potom 3,3 milliárd, mi az a Tiborcz-ügy 13 milliárdjához?


Jobb, ha én is bagatell üggyel kezdek. Most lemegyek a boltba 15 deka párizsiért, de ha nem én állok magammal szemben a pult túloldalán is, kifordulok. Ilyen vacak helyen nem vásárolok többet.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here