Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy igazi kemény bűnözővel van dolgunk:  semmi szerény kastély, semmi szerény palota, de még egy vacak dizájn villa sem, hanem mint, ahogy a milliárdos csalóknál szokás: fényűző szombathelyi panellakásából vitték el Czeglédyt.

Aki eddig hitt Czeglédy Csaba ártatlanságában sajnos csalatkoznia kell. Semmi tisztességes úton megszerzett vadászkastély, semmi stadion a kertvégébe, de még egy szerény helikopter leszálló sem, ahogy a becsületes Fideszeseknél szokás, akik ellen természetesen nem nyomoznak.

Hanem, mint ahogy milliárdos sikkasztó, adócsaló mit tudom én kiknél szokás, természetesen Czeglédyt is egy pofátlan luxus szombathelyi panellakásból vezették el tegnap este a NAV nyomozói.

Czeglédy mind az 53 (igen ötvánhárom) négyzetméterét tisztességtelen úton szerezte, 20 év képviselőségből és jogászi és vállalkozói tevékenységből ugyan mégis kinek telne ilyen fényűző panellakásra.

Szerencse, hogy pártunk őrködik nemzetünk fosztogatói felett és az ilyen pofátlan vagyonok között élőkre a törvény teljes szigora lecsap. Szűkség is van erre, mert csak így élhet nyugalomban és szerény körülmények között a tisztességes Fidesz elit, vadász kastélyaikban,   Pasha-lakóparkjaiban, Penthauz lakásaikban.

Kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen remek és pártatlan a magyar igazságszolgáltatás!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here