Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP rögtön a tettek mezejére lépett, azt követeli, hogy a saját szakemberei vizsgálhassák meg a választási dokumentumokat, nem volt e csalás.

Míg más pártok épp az összeomlás szélén vannak, addig az MSZP teszi a dolgát és rögtön lépet a választási csalás gyanúkra. Persze a propaganda média agyon hallgatja az MSZP lépését.

A választás napján az Nemzeti Választási Iroda informatikai rendszerében tapasztalt problémák feltárása érdekében az MSZP kedden hivatalosan az iroda vezetőihez fordult.-áll a párt felhívásában

Azt követeli az MSZP, hogy fogadják szakértőiket s részükre azzonal biztosítsanak betekintést a választás napján keletkezett dokumentumokba, és adjanak részletes tájékoztatás a vasárnap meghozott döntésekről.

Az NVB delegáltunkon keresztül pedig az összes szavazóköri jegyzőkönyv elektronikus (scannelt) dokumentumainak megküldését kérik.

Jó lépésnek tűnik ez, mivel az MSZP választási megfigyelői a szavazókörök zömében ott ültek és Ők is kaptak jegyzőkönyveket, a szocialisták összefogják tudni vetni  központi számokat és helyi számokat.

Az MSZP a vizsgálatuk eredményéről a nyilvánosságot azonnal tájékoztatja és közleményükben hozzáteszik ez még csak az első lépés.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here