Vajon hova tűntek az ellenzéki pártlistás szavazatok Baranya megye egyik szavazóköréből? Ki tudja, sutty eltűntek! Nincsen. Csak a Fidesz!

Nagyon érdekes választási számokra leltünk. Baranya megye 04.számú egyéni választókerületében, Bogdása 001.számú szavazókörében az egyik szavazólapon Fideszes egyéni jelölt 68 szavazatot kapott, míg az MSZP-s 17-et a Jobbikos 14-et és más kispártok is kaptak egyet egyet.

Bogdásán még egyéniben szavaztak az MSZP-re és a Jobbikra…

Eddig semmi extra, azonban a pártlistás szavazáson csupán csak a Fidesz lista kapot 68 szavazatot a többi párt combos nullát.

Listán már senkire, csak a Fidesz! Nice!

No de hova tűntek Bogdásán az ellenzéki pártlistás szavazatok? Hm? Sutty eltűntek. Senki se tudja. Itt nyilván nem stimmel valami, kizárt dolog, hogy kb 50 választó az ne ikszelte volna be semelyik pártlistát se, ott érvénytelenül szavazott volna. Pedig a választás.hu-n a hivatalos végeredmények között ez van.

Gyerekek ennek itt bunda szaga van. Csak az a baj, hogy itt már nem a lóláb log ki, hanem maga a ló. Oszd meg a posztunkat, hogy más is lássa: itt valami nem klappol!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here