Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Simicska nagyon nagy hibát vétett, a következmények drámaiak. Csak találgatások vannak a hogyan továbbról

Simicska Lajos nagyon nagy hibát vétett, amikor döglött lóra tett. Ennek a következménye hogy április 11-el megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió.

Nem sokan voltunk ellenzéki oldalon, akik racionális elemzésekkel próbáltak meg valamit tenni, annak érdekében hogy Orbán eltűnjön. Nehéz harcunk volt, hiába láttuk hogy nettó baromság az, ami történik. Ha pénzemberek politikát csinálnak és baromság, akkor a baromság jobban érvényesül, mint a racionális tények.

Igen, mert baromság volt az, hogy a Jobbik nevű bagázs lehet kormányzati tényező. Igen mert baromság volt az, hogy a baloldali szavazók le fognak szavazni egy olyan pártra, amelyik még pár éve az Ő eltűnésüket óhajtotta. S akkor még finoman fogalmaztam. Lajos és okos elvtársai annyit tudtak elérni, hogy az MSZP-ről leütöttek 6-7 százalékot, de azok már nem szavaztak át a Jobbikra.

Vidéken, a falvakban a Jobbikról úgy gondolkoznak, hogy a kocsmatöltelékek pártja, a városokban meg hogy nettó nácik. Tehát nem veszik komolyan őket.

Ha az a média háttér és segítség, amit a Jobbik kapott Lajostól egy racionális stratégia mentén az MSZP-hez érkezik, mint ahogy ezerszer jeleztük, ma egész biztos nincs kétharmad.

Mondhat bárki bármit, az emberek nem egy új pártot, nem egy félfasiszta pártot, hanem egy erős MSZP-t szeretnének látni.

Le kéne már esni mindenkinek a 20 fillérnek, belföldön, külföldön,  körútmentén és Veszprémben is: TÉNY, ahogy gyengül az MSZP úgy gyengül az ellenzék egésze is. Három választást nyert meg úgy a Fidesz, hogy a liberális értelmiség csak azzal foglalkozott, hogy reszelje az MSZP-t. Ügyes volt.

Lajos gecizős agyatlan bosszú politikája meg oda vezetett, hogy meglett a kétharmad, de cserébe az egyetlen valódi váltópárt az MSZP meggyengült.

Tragédia a vége. A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg. A Lánchíd Rádió Kft ezzel párhuzamosan közölte, hogy éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió.

Orbán Viktor alatt megszűnik az a jobboldali Magyar Nemzet, amit még Pethő Sándor alapított, a jobboldali értelmiség markáns orgánuma volt, amit még Horn Gyula is megmentett, mert értéknek gondolta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here