Hiller István, az MSZP választmányának elnöke tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt vendége, ahol arról beszélt, hogy milyen lépéseket tesz a legnagyobb baloldali párt a választási csalások felderítésére.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, az MSZP rögtön a tettek mezejére lépett a választási csalások gyanúját kimerítő estek kapcsán, s a párt azt követeli, hogy a saját szakemberei vizsgálhassák meg a választási dokumentumokat, nem volt e csalás.

Az MSZP az összes választással kapcsolatos dokumentumot átnézi szakemberivel és azokban a szavazókörökben, ahol felmerül a csalás gyanúja a szavazatok újraszámolását fogja kezdeményezni- ezt jelentette be tegnap Hiller István

A választmányi elnök azt is elmondta, hogy a párt egy építkező munkára fog berendezkedni és ennek a stratégiának a részeként nyáron új elnököt fog választani.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here