Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP elkezdte a választási dokumentumok teljes átvizsgálását, megdöbbentő részletekre bukkantak a legnagyobb baloldali párt szakértői

Mint ahogy a HírHugó beszámolt róla, az MSZP a választások után bejelentette, hogy az összes választással kapcsolatos dokumentumot le fognak ellenőrizni. Most a párt a weboldalán minimum tisztázásra érdemes megdöbbentő részleteket hozott nyilvánosságra, dokumentumokkal alátámasztva.

Az MSZP a következőket állapította meg a vizsgálata során:

Az NVI 2018. április 8-án 10 óra 8 perckor a valvip@nvi.hu elektronikus levélcímről küldött levelében arról adott tájékoztatást – többek között – az MSZP számára, hogy a „rendkívül magas érdeklődés zökkenőmentes kiszolgálása érdekében a www.valasztas.hu honlapot átállítottuk egy nagyobb teherbírású megoldásra”. Erre tehát az NVI szerint azért volt szükség, mert a honlap alkalmatlannak bizonyult a hiteles tájékoztatási funkció ellátására.

Az átállást követően – az interneten is terjedő képernyőmentések és tárolt html-oldalak alapján – kiderült, hogy az átállított oldalon 2018. április 8-án napon belüli különböző időpontokban egymástól eltérő névjegyzéki adatok kerültek feltüntetésre, illetve a szavazás napján későbbi időpontban a korábbi időpontban feltüntetett részvételi adatoknál jelentős mértékben alacsonyabb tény részvételi adatok kerültek feltüntetésre. Az NVI honlapja szerint tehát – annak ellenére, hogy a választási névjegyzékek zárására, nyomtatására, hitelesítésére 2018. április 6-án, illetve 7-én került sor –

2018. április 8-án 18.30-kor 7875 ezer választópolgár,

2018. április 8-án 19.00-kor 7979 ezer választópolgár

szerepelt a névjegyzékben.

Az NVI honlapja szerint továbbá 18.30-kor 5365 ezer választópolgár volt már szavazni (tény adat), ehhez képest 19.00-kor kevesebb, 5283 ezer választópolgár volt szavazni (tény adat); az ugyanerre az időpontra vonatkozóan más időpontban készített képernyőmentések szerint 5011 ezer választópolgár volt szavazni (tény adat).(Hogy csökkenhetett 200 ezerrel a részt vevő állampolgárok száma?-szerk)

Mivel a névjegyzéki adatok nem sok kapcsolatot mutattak az NVI honlapján szereplő névjegyzéki adatokkal, azok között érdemi és jelentős eltérés mutatkozik. Mindez felvetette annak a gyanúját, hogy az NVI által működtetett informatikai rendszerbe külső beavatkozás történhetett.

Mellékelten csatolunk további képernyőmentéseket, már a választás éjszakáján készült számadatokra tekintettel: 0:13 perckor az NVI honlapja szerint a választók névjegyzékében 7176 ezer választópolgár szerepelt. Ezzel szemben 02:16 perckor már 7921 ezer választópolgár. (Hogy lehet, hogy ez 700 ezerrel több???-szerk))

Egy dolog biztos, hogy a fiúk ritka trehány munkát végeztek. Az MSZP teljes vizsgálati anyagát ITT olvashatja el, illetve a kapcsolódó dokumentumokat is ott találja meg!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here