Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap még csak az egyéni választókerületi jegyzőkönyvek voltak elérhetőek, mára a listás választás jegyzőkönyveit is nyilvánosságra hozta az MSZP.

Ahogy tegnap a Hírhugó beszámolt róla az MSZP egy külön weboldat indított és szavazóköri jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozta, azonban a pártnak még csak az egyéni jelöltek jegyzőkönyvi álltak rendelkezésre, mára a listás választás jegyzőkönyvei is felkerültek.

Most már nincs titok,  mindenki megnézheti, hogy mi is történt, történtek-e szabálytalanság! Sőt az MSZP erre kér mindenkit!

Az április 8-ai országgyűlési választás utáni napokban eddig még soha sem tapasztalt számú bejelentés érkezett a szavazóköri szabálytalanságokról az MSZP-hez és több ellenzéki párthoz.-olvasható az MSZP által indítót weboldalon

Majd a párt így folytatja: Az eddigi nyilvános adatokból az látszik, hogy a szabálytalanságok csak az ellenzéki jelöltekre és listákra leadott szavazatokat érintik (!!!). Egyre több helyen derül ki, hogy az ellenzékre leadott voksokat egyszerűen lenullázták vagy kamupártokhoz könyvelték el.

A szabálytalanságok kivizsgálása miatt az MSZP első lépésként hivatalosan a Nemzeti Választási Irodához és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult, majd elindította a www.ujraszamolas.hu weboldalt.

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy bárki szabadon megtekinthesse a kézzel írott szavazóköri jegyzőkönyveket. Ezáltal egyszerűen összehasonlíthatók a szavazóköri és az NVI által közölt eredmények, kiderülhetnek a szabálytalanságok és láthatóvá válik, hogy hány helyen fosztották meg az ellenzéket a rájuk leadott szavazatoktól.

Továbbra is arra kérünk mindenkit, aki valamilyen szabálytalanságot tapasztalt a választáson illetve észrevétele van, hogy azt a [email protected] címen jelezze nekünk.

No akkor ellenőrzésre fel, nézz át minél több jegyzőkönyvet és hasonlítsd össze a valasztas.hu adataival, ha valami nem stimmel írj az MSZP-nek!

FONTOS!! Az is előfordulhat, hogy Te szavaztál valamelyik kis településen mondjuk az MSZP-re, Jobbikra, LMP-re stb, de ott egy 0 szerepel. EZT mindenképp jelezd!

Emiatt küld el a falvakban élő ismerőseidnek is a felhívásunkat!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here