A HírTV Célpont című műsorában botrányos összeállítást mutatott be arról, hogyan vásárolt a Fidesz szavazatokat és hogy milyen egyéb módszereket vetett be a kétharmad érdekében.

A Hír TV Célpont című műsora a választások napját és az azt megelőző 4 napot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében töltötte.

A 18 perces összeállításban csak sorolják a durva választási trükközéseket. Van nyilatkozó, aki beszámol arról, hogy pénzért veszik a szavazatokat, de voltak olyanok is akik Tabletet kaptak azért, hogy a Fideszre szavazzanak.

A műsorból az kiderül, hogy voltak megfélemlített MSZP-s szavazat számlálók is és a legszegényebb rétegek szavazási kedvét a polgármester utasításra az önkormányzat takarítónője monitorozta.

A Célpont stábja beépült abba a Fideszes rendszerbe, amely Ukrajnából hozta szavazni az embereket szavazni Magyarországra. Nyilatkozott egy férfi, aki csak 1000 szavazót intézett egy nap a Fidesznek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here