forras:168óra
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Maradjunk annyiban elég trehány munkát végezetek a fiúk és lányok. Csak az merült fel bennünk, mint amit a magyar órán számtalanszor hallunk: mit akart írni a szerző?

Mint arról beszámoltunk az MSZP nyilvánosságra hozta az összes választási jegyzőkönyvet, így abba bárki betekinthet, megnézheti, hogy történt-e valami csalás. A pártnak hála az http://ujraszamolas.hu/-n sok csodára lehet bukkani. De a kedvencünk az ez.

Hajdú-Bihar megye 2 OEVK. Debrecen 29. számú szavazókörének listás választási jegyzőkönyve jobban hasonlít egy dadaista műalkotáshoz, mintsem egy hivatalos választási dokumentumhoz. Ebben a választási-wootschban ez a jegyzőkönyv egy kordokumentum, ami pontos rajzott add a mai Fidesz-rendszer működéséről.

Ha a képre kattintasz nagyobb lesz!

Azt azért nem mondanám, hogy könnyen kiderül belőle a választási végeredmény vagy az, hogy pontosan miért is lett egy csomó ellenzéki pártnak nulla a szavazata, de ugyan kérem, egy választási jegyzőkönyvnek nem is a könnyen áttekinthetősége a dolga.

Olyan helyzetbe kerül a szemlélődő, mint amikor a magyar óra 36. percében becsapódik a kérdés: mit is akart ezzel írni a szerző? Tényleg mit is?  Az unkonformista  alkotnók, pontos szándéka nem világos.

Kettőszázszor próbáltam meg értelmezni a jegyzőkönyvet, hogy a 8-ból hogy lesz 66 és egyszer 8 vagy az a kaparás nem egy szám? Mindegy nincs itt semmi látni való, Ön csak ne érdeklődjön a választási végeredmény iránt: a Fidesz nyert, oszt jónapot.

Minden kedves olvasónk között egy random Orbán-beszédet sorsolunk ki, aki meg tudja mondani mi a náthás lett Debrecen 29-esbe a végeredmény.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here