Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az LMP szóvivője, Kanász-Nagy Máté nyilatkozott többek között arról is, miért indult fegyelmi eljárás azok ellen, akik nem önszántukból léptek vissza.

A szóvivő, erről Rónai Egonnak az Egyenes Beszéd műsorában beszélt – ATV.hu . 

Talán a látszat ellenére, azért elég jó állapotban vagyunk- mondta Kanász-Nagy Máté az LMP-vel kapcsolatban a megjelent hírekre reagálva. A párt szóvivője szerint ők az ellenzéki oldalon az egyetlen párt, amely érdemben növelte a támogatottságát. Rónai Egon meg is jegyezte, hogy ez így nem igaz, mire Kanász-Nagy úgy reagált: ha azt nézik, hogy a Jobbik stagnált, a baloldali blokk együtt négy éve 26-27 százalékot kapott, most meg csak 20-at, akkor igen.

Az LMP szóvivője beszélt a budakeszi körzetről is, ahol a párt társelnöke indult. A körzetben szombat helyett vasárnap lett csak hivatalos a végeredmény, valamint állítják, hogy számos jegyzőkönyvben átírások, áthúzogatások vannak „mintha folyamatosan javítgattak volna bennük és újra és újra le akarták volna zárni őket”- magyarázta Kanász-Nagy. Hozzátette: remélik, új választás kiírására kerül sor, amelyen megfordul az eredmény.

Az LMP-n belül történtekről is mesélt Kanász-Nagy, a Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek között zajló konfliktusról például. A szóvivő arról beszélt, hogy hosszú és megterhelő kampányon vannak túl és ők is emberből vannak, így természetes, hogy előjöttek konfliktusok, de elfogadhatatlannak tartják, hogy bármilyen erőszakos incidensre kerüljön sor. Elismerte, hogy Sallai és Hadházy között „valamilyen incidensre sor került”, bár információi szerint SRB nem ütötte meg Hadházy Ákost.

„Meglökte és felborult?” – kérdezte Rónai. „Valami hasonló történt.” – válaszolt Kanász-Nagy Máté.

A leköszönő Sallai Róbert Benedek Facebook-bejegyzésére, miszerint:

„Dettin, akitől „lehet más a politika“ elvén pár alkalommal számon kértem a közpénzből létrehozott ruhatárát, a százezres fodrászszámlákat, a 20 milliós őt ünneplő nagygyűlést”.

Erre az LMP szóvivője csak úgy reagált, hogy a kampányban természetes dolog az, hogy egy miniszterelnök-jelöltnek vannak hivatalos megjelenései, országjárása, aminek vannak költségei, de ezek szerinte nyilvánosak az LMP-ben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here