Májusban mutatták volna be Pécsen, a Kodály Központban, Antony Jay és Jonathan Lynn válságkomédiáját, az “Igenis, miniszterelnök úr!” című darabot Alföldi Róbert főszereplésével. 

A jegyértékesítést azonban váratlanul leállították, a produkció értetlenül áll a történtek előtt. – írja az Index.

Hogy miért marad el a budapesti vendégelőadás , azt a Központ komolyabban nem indokolta, csupán röviden tette közzé egy Facebook bejegyzésben: – “Tisztelt Közönségünk! A május 27-i Zsolnay Színház Igenis miniszterelnök úr! előadása elmarad, a jegyeket április 18-tól, szerdától visszaváltjuk. A pénztárakban vásárolt jegyek árát a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában, valamint a Kodály Központban fizetjük vissza. (…) Köszönjük megértésüket!” –.

Közben egy hivatalos közlemény is megjelent a produkció részéről, mely szerint az értesítésük nélkül mondták le a vendégelőadást: “Pénteken vettük észre, hogy az Igenis, miniszterelnök úr! május 27-re tervezett pécsi vendégjátékának jegyértékesítését leállították, a produkciót erről a döntésről nem értesítették. A Facebookra ma azt írták ki, hogy az előadás elmarad. Hivatalos indoklást mostanáig sem kaptunk. Az előadást nem mi mondtuk le, a Zsolnay Színházzal megbeszéltek alapján az időpontot leegyeztettük, és készültünk a vendégjátékra. Értetlenül állunk az eljárás előtt. Köszönjük az érdeklődőknek, és nagyon sajnáljuk.”

Az eset azért is kiemelten vérlázító, mivel márciusban már történt hasonló akció Alföldi Róbert személye ellen, akkor egy nyilvános beszélgetését mondták le Zalaegerszegen

Szép új világ jön…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here