Vajnáék ismét olyan dolgot műveltek, amit más TV társaság nem merne megengedni magának csak Ők

Vajnáék ismét titkolóznak, nem hajlandóak a kötelezően jelentendő, éves adatokat kiszolgáltatni. Így szerzői jogdíjak megfizetéséhez szükséges számlát, nem tudja kiállítani az Artisjus a TV2 Csoport részére. Andy Vajna tévéje nem szolgáltatott adatot az előző évi nézettségről és bevételeiről. A Társaság bírósághoz fordul – tudta meg a 444.  Az Artisjus megerősítette a hírt.

A zenék nyilvános lejátszása után azonban a jogdíjakat ki kell fizetni, mivel az Artisjus fizet abból a szövegíróknak, zeneszerzőknek. A kereskedelmi csatornák, bevételeik egy bizonyos százaléka után kell hozzájáruljanak ehhez jogdíjalaphoz. Ehhez szükséges, hogy negyedéves bevételeikről, a műsoraikban lejátszott zenékről, mind adatokat kell szolgáltatniuk az Artisjusnak, akik ez alapján számítják ki a fizetendő jogdíj összegét.

Épp most zajlott le a 2017-es év jogdíjainak összegzése, a múltévben elhangzott szerzemények jogdíjainak felosztása most, 2018 májusában várható.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here