Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még egy napja se került fel a videó, máris 100 ezren látták és több ezren osztották meg. MSZP-hez köthető videót ennyien és ilyen rövid idő alatt még nem néztek meg.

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom most nagyon beletalált a közepébe. Facebook oldalán tette közre ezt a videót kevesebb mint egy napja és már máris felrobbantotta az internetet.

A videónak hangja is van, jobboldalt alul a sarokban húzd fel a hangerőt!

Az MSZP-s fiatalok arról beszélnek, hogy Ők miért fognak elmenni a következő tüntetésen, mit jelentet neki a múlt szombati tüntetés és egyben arra kérnek mindenkit, hogy most szombaton legyenek ott újra a Kossuth téren 18 órakor.

Múlthét szombaton több, mint 100 ezer ember tüntet a Kossuth téren. Tehát hatalmas tömegeket vitt a fővárosban utcára az április 8-ai választások eredménye. A százezres tömeg kifejezte a nemtetszését, hogy olyan választási törvényünk van, ami annak ellenére csinált a Fidesznek 2/3-ot, hogy közben az ellenzék pártjai több szavazatot kaptak.

Az ellenzék felháborodását az is növelte, hogy sorra kerültek nyilvánosságra a választás lebonyolítás és annak tisztasága körüli gyanús esetek. Eltűnt ellenzéki szavazatok, nem stimmelő névjegyzéki adatok, Ukrajnából buszoztatott vagy tablettel megvett emberek, mind mind olyan hír, ami végtelenül igazságtalanná tette a Fidesz ilyen mértékű győzelmét.

Most szombaton 18 órakor újra tüntetnek az ellenzék szereplő, hogy jelezzék: nem adják fel, kiállnak a demokrácia mellett és a jogállamért. Mi pedig semmi rossznak nem vagyunk az elrontója, ezért arra kérünk, hogy oszd meg a posztunkat, hagyj lássák minél többen!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here