Giga méretű létszámleépítés folyik a HírTV-nél. Simicska épp a sajátjaival számol le s nem Orbánnal.

Nagy szívességet tett Simicska Orbánnak. Lehet nem akarta, lehet így akarta, soha nem fogjuk megtudni. De remek cselével éppen felszámolja a gondolkodó jobboldalt és maradni fog a végére egy egyenszilárdságú hithű Orbán-fun klub.

Remek csel így kiszűrni azokat, akik a saját térfélen esetleg megkérdőjelezték Orbánt, hiszen azok maradtak Simicskánál, most Őket darálja le Lajos.

Egy biztos eddig 37 alkalmazottnak mondtak fel a HírTVnél és megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánczhídrádió

Eddig már bejelentették hogy elbocsájtották D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőt, de Veiszer Alinda is elkezdhet csomagolni a dobozokba.

A Hír TV napjait egyébként az is jellemzi, hogy a Kreatívhoz hamarabb eljutott Veiszer Alinda elbocsátásának híre mint a kirúgott műsorvezetőhöz, ő délelőtti telefonhívásuk idején épp a műsor forgatására készült…

24.hu értesülése alapján Péterfi Judit, a Riasztás és a Privátszféra című műsorok vezetője is távozik a csatornától, az értesülést maga a műsorvezető erősítette meg. Péterfi komoly bajba kerülhet, mert korábban az ATV-t maga hagyta ott, így könnyen lehet, hogy csatorna nélkül marad. Ugyancsak távozik értesülések alapján a tévétársaság kereskedelmi igazgatója, Bardóczy Tímea.

Bár kezdetben arról szólta a hírek, hogy a Célpont című műsor stábját békén hagyják most már biztos, hogy  M. Kiss Csaba, az oknyomozó Célpont szerkesztője is távozásra kényszerül.

Az Index szerint egy-két kivételtől eltekintve leépítik a hírhátteres csapatot, csökkentik a technikai személyzetet és a külsősök számát. Kálmán Olga műsorát és a Híradót nem érintheti komolyabban leépítés, de ezek nem megerősített információk. Az is tudható, hogy a leépítéseket két ütemben hajtják végre, és az nem kíméli majd a vezetőség tagjait sem.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here