Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Példa nélküli dolog történt tegnap a parlamentben. Egyszerűen nem engedték be a frakcióülésre az MSZP-Párbeszéd új képviselőjét. Ilyen még törvényesen megválasztott képviselővel sose történt meg

Nem engedték be az MSZP-Párbeszéd alakuló ülésére az egyik frissen megválasztott ellenzéki képviselőt tegnap délután.  A fiatal képviselőt, Tordai Bencét ugyanis Kövér László parlamenti házmester 2017-ben örökre kitiltotta a Parlamentből, illetve a Képviselői Irodaházból, mivel nem képviselőként vett részt egy szembesítő akcióban Orbán Viktor irodájánál.

Emiatt tiltották ki az MSZP-Párbeszéd képviselőjét

2017-ben a baloldali politikusok a Putyin látogatása kapcsán cetliket ragasztottak ki Orbán parlamenti szobájának ajtajára, amivel arra akarták felhívni a figyelmet, hogy Magyarország egyre inkább keletre sodródik nyugat helyet. Kövér Lászlónak ez nem tetszett és ezért örökre kitiltotta az ifjú politikust a parlamentből.

Tordai Bence nem hagyta szó nélkül az esetet Facebookon üzent az antidemokratikus eset után Kövér Lászlónak:

Szomorú vagyok: hiába lettem országgyűlési képviselő 700 ezer ember akaratából, Kövér László nem vett le a feketelistájáról, így ma sem jutottam be a Képviselői Irodaházba.

Lehet még ezt játszani pár napig, de aztán vége a dacoskodásnak, és győz az emberek akarata Kövéré felett. Vagy ahogy Petőfi írta 1848-ban:

“Habár fölül a gálya,
S alul a víznek árja,
Azért a víz az úr!”

 

Az Index arról írt, hogy Kövér tiltása nyilván alkotmányellenes lenne, ha már egy beiktatott parlamenti képviselőre vonatkozna, illetve szinte biztos a nemzetközi botrány, ha Tordait nem engedik majd be a parlament alakuló ülésére.

Politológusunk az eset kapcsán csak ennyit mondott, hogy nem Kövér László választja ki a parlamentbe kerülő ellenzéki képviselőket, hanem a nép, ezt remélem Kövér is tudja.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here