Most szombaton ismét tüntet az ellenzék. Az erre hívó videó nézettségi rekordot döntöget: eddig 200 ezren nézték meg. Itt Ön is megnézheti!

Az MSZP-s fiatalok, a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom készítette ezt a videót, ami felrobbantotta az internetet. Kevesebb mint 2 nap alatt több, mint 200 ezren nézték meg  a kisfilmjüket, melyben arra kérik az embereket, hogy vegyenek részt a most szombati tüntetésen.

A videónak hangja is van! Tekerd fel a jobb alsó sarokban!

 

Múlt hét szombaton 100 ezres tömeg vonult az utcára a fővárosban azután, hogy a Fidesz április 8-án ismét kétharmaddal nyerte meg a választásokat. A tüntetők a választási törvényből eredő aránytalanságok, a média elfogultsága és a választás lebonyolítása kapcsán felmerült szabálytalanságok ellen tüntettek.

Akkor a tüntetők arra kértek mindenkit, hogy most szombaton is legyünk ott a Kossuth téren, 18 órakor. Minden jel szerint ismét brutális méretű tömeg fog kimenni az utcára. Eddig több, mint 68 ezre ember jelzet vissza Facebookon, hogy részt fog venni a demonstráción.

Mi pedig arra kérünk, oszd meg a posztunkat Facebookon, hogy minél többen legyünk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here