A Fidesz-propaganda média újabb hatalmas képmutatása talán világrekordot is döntött. Azt, hogy Orbán egy nettó szélkakas már tudtuk, most a hátországáról is kiderül ugyanez.

Nos mi is lenne a világ legnagyobb képmutatása, hanem az, hogy egy olyan médium csinálna egy Soros-listát, akinek a tulajdonosa maga is Soros-ügynök, bocsánat ösztöndíjas volt?

Igen, bingó! Nemgogol blog tárta fel, hogy bizony Schmidt Mária, csupán csak 3 éven keresztül élhetett Soros pénzen. Jééé  ezé a Schmidt Máriáé a Figyelő nevű Fidesz propagandalap, amelyik leközölte a Soros-ügynökök listáját., amiből persze a valóban Soros pénzen okuló Schmidt Mária természetesen kimaradt.

Olyannyira, hogy a blognak nem volt könnyű dolga, hiszen a Fidesz milliárdos propagandistanője mára szégyenli, hogy valaha Soros tömte ki zsével: az összes netes önéletrajzából eltüntette a kellemetlen részleteket.

De mint tudjuk a net az nem felejt vannak archívumok, így hát íme:

 

sm

 

Schmidt Mária 1985-ben hároméves kutatói ösztöndíjat kapott az MTA és Soros György közös alapítványától „a zsidó történelem kutatására”.

Extra csavar a rendszerben, hogy ennek a Schmidt Máriának a fia az az Ungár Péter, aki egyszer csak valahogy az LMP egyik vezető politikusa lett. Schmidt mellet Ungár is résztulajdonos a Fidesz Figyelő nevű propaganda médiájában.

Azért maradjunk annyiban, hogy fideszéknél a morális alapok nagyon nincsenek rendben, hogy pont Ők Sorosozzanak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here