Folytatódott az ellenzéki tüntetéssorozat a fővárosban. Ismét százezres tömeg gyűlt összes a Kossuth téren. Az áprilisi országgyűlési választások után kezdődött tüntetés folytatódik, itt megnézheti a legfrissebb képeket.

A gigatüntetés ma délután 18 órakor a Kossuth téren gyülekezet, hogy közösen vonuljanak át a Szabadsajtó útjához, az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez.

A tüntetések az áprilisi országgyűlési választások után kezdődtek, fő kiváltó ok a választás lebonyolítása kapcsán felmerülő visszás, tisztázatlan esetek, a választási törvényből eredő aránytalanságok és a Fideszes média túlsúlya volt.

 

Az egyik tüntető a kormány Soros-ügynök és Soros-pénzen gyülölett kampányával csinál térfát 

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a tüntetés egyik szelfisztárja itt épp Hont Andrással, a HVG rovatvezetője készít vele egy szelfit

…. ööö mondtuk, hogy szelfisztár…

 

A tüntető tömeg a Kossuth Lajos tér – Alkotmány utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút – Kossuth Lajos utca – Szabad sajtó út – útvonalon vonul fel. 18:00 és 21:00 óra között a demokráciáért és a sajtószabadságért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here