Ismét szenzációs beszólással küldte meg Orbánékat a Wellhello zenekar frontembere.

A tegnapi tüntetés után – rajongók millióinak legnagyobb örömére – ismét felcsendültek a Wellhello slágerei a Petőfi rádióban. Fluor Tomi erről egy a Facebook-oldalán írt bejegyzésben tájékoztatott minket.

Történt ugyanis, hogy április 9-én a Petőfi TV élő adása alatt, a dalszerző váratlanul egy     „Soros György!” –bekiabálással felborzolta a kedélyeket.                                                      Ezután a közrádió egy hétig nem játszotta a Wellhello számait.

Azonban úgy tűnik, hogy Fluor Tomi Facebook-os  nyilvános bocsánatkérése és a szombati tüntetés Wellhello dalokat éneklő tömege megtörte a jeget.  Az MTVA ezért, – további trollkodást tűrve – még azt is engedélyezte, hogy számait úgy vezethesse fel:                                                         

 “Sziasztok, Fluor Tomi vagyok! Most én vagyok a soros a Petőfi Rádióban!”

 Fluor (Karácson Tamás) reakciója, hogy levették a tiltólistáról / VIDEÓ:

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here