Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Életveszélyben lehet Kósa Lajos 1300 milliárdos örökösnője – a leggazdagabb magyar nő, komolyan fenyegetve érzi magát.

A történet úgy kezdődött, hogy nyilvánosságra került, miszerint létezik egy közjegyzői okirat arról, hogy ezen elképesztő összeg kezelésével megbízták Kósa Lajos tárca nélküli minisztert, akinek az lett volna a feladata, hogy magyar állampapírokat vásároljon a pénzből az összeg örököse számára.

A sztori azonban több sebből vérzik azóta is. Az első és legszembetűnőbb még mindig a horribilis összeg, ami oly’ hatalmas, hogy ép ésszel fel sem fogható. – (Vizualizálva: egy húszezresekből épített torony ebből az összegből, a Csomolungma tetejéig felérne.)

A csengeri hölgy (Sz. Gáborné) jelenleg Svájcban tartózkodik, ahol állítólag gyógyíttatása mellett az örökség ügyeit is intézi. Ám hiába próbált messzebbre kerülni a hazai történések elől, az asszony azóta rejtélyes, fenyegető telefonokat kap egy ismeretlen számról – ezért a svájci hatóságoktól kért védelmet. A nő állítása szerint ráadásul, a magyar rendőrség olyan fényképet közölt róla, amin együtt voltak Kósa Lajossal, ám Kósát utólag levágták a fotóról– számolt be róla többek között a sztárklilk

Korábbi nyilatkozatában a Független Hírügynökségnek már beszélt félelmeiről:                  „Nekem semmilyen külföldi érdekeltségem nincsen. Ezt mindenhol el akarom mondani.    Ez szükséges ahhoz, hogy az életünket meg tudjuk védeni. Azzal ugyanis, hogy Magyarországon tudni fogják, hogy rendelkezünk az összeg fölött, a gyermekeim és én magam is életveszélyben leszünk.”

Valószínűsíthető, hogy Kósa Lajosnak érdekében áll az új kormány megalakulásáig elcsitítani az ügyet.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here