Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A tervezettnél előbb távozik a polgármesteri székből Mészáros Lőrinc. Vajon mi lehet a dolog hátterében bomlik a NER? 

Kedden délután rendkívüli ülést tart a felcsúti képviselő-testület hiszen Mészáros Lőrinc lemond a tisztségéről.

Mészáros még 2017 szeptemberében a Hír Tv-nek  nyilatkozta, hogy nem akar 2019-ben újraindulni, bár akkor arról beszélt, hogy ezt a ciklust még végigviszi. Így megdöbbentő, hogy az üzleti parafenomén, aki még Zukembergnél is tehetségesebb, még is lemond. A lemondást az Mfor.hu szerint személyes okokkal magyarázza.

Nem kellet sokat várni, hogy meg legyen a hivatalos magyarázat is Mészáros Lőrinc hirtelen távozására, a lemondásáról közleményt küldött az MTI-nek, amely szerint azért mond le a polgármesteri feladatairól, kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon.

A közleményében úgy fogalmaz, hogy az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek.

Mészáros azt is írja, bízik abban, hogy a közélettől történő visszavonulását követően nyugodtabb időszak következik Felcsút életében, hiszen az ellenzéki sajtó szerinte állandó nyomás alatt tartotta az önkormányzat működését, a képviselőtestületi üléseket, „jelentősen megnehezítve ezzel a munkavégzést”.

Azonban a hivatalos magyarázaton túl lehet állhat más is a háttérben. Komoly ellentétek alakultak ki a Mészáros Lőrinc általa tulajdonolt EchoTV-ben is alig egy hónapja beadta a felmondását Mentes Katalin, az Echo TV hírigazgatója. A döntés oka mái nem ismert hivatalosan.

Szikszai Péter is a csatornánál dolgozott vezérigazgató-helyettesként, de Szikszai is nemrég Farkas Boglárka vezérigazgatóval kialakult személyes konfliktusa miatt távozott a tévétől.

Szintén érdekes távozás volt, hogy Csík Zoltán, az Echo TV  igazgatósági tagja is leköszönt, Csík Mészáros Lőrinc egyik legbizalmasabb emberének számított. Szivárogtak ki olyan pletykák akkor a TV-ből, hogy Mészáros emberei nem mindig szakemberként közelítik meg a dolgokat: jelentsen ez bármit.

Így nem kizárható, hogy Mészáros polgármesteri távozása mögött az Echo TV-ben szaporodó konfliktusok állhatnak, ott kell rendet csinálnia. Tehát vélhetőleg nem arról van szó, hogy balhé van. Csak eldugják Lőrincet. Nem tudjuk, majd kiderül.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here