Egy videó került fel a Facebookra, ahol jól látható, hogy Terézváros fideszes alpolgármestere is részt vesz a hétvégi kormányellenes demonstráción 

Az MSZP Terézvárosi Szervezetének Facebook oldala hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt melyen jól látható, hogy a VI. kerület kormánypárti alpolgármestere, Bundula Csaba a kormány ellen tüntetett.

 

Az oldal azt is megjegyzi, hogy Dr. Bundula is részt vett a főnöke, Orbán és annak kormánya ellen szervezett Szabad sajtó úti tüntetésen. Tényleg nagyon nagy problémák, belső feszültségek lehetnek a Fidesz táján, ha már Bundula Csaba keresi a kiugrási lehetőségeket

Azt persze pontosan nem lehet tudni, hogy az elégedetlenség vitte-e oda valójában az alpolgármester urat, vagy más szándék. De egy dolog biztos, nem hétköznapi dolog, hogy egy alpolgármester a saját pártja ellen tüntet. Mindenesetre ahogy a videóban hallani lehet, miután felismerték, a tömeg inkább provokációnak vette a jelenlétét és odébb oldalgott a fideszes.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here