Andy Vajna tévéjében, a TV2-ben botrányos mondatokban gyalázták a nyugdíjasokat. Felháborodott az internet.

A Nagy Duett műsorvezetője  Liptai Claudia megengedhetetlen mondatokkal igyekezett poénkodni, közben a fideszhez közeli tv arca vérig sértette a nyugdíjasokat.  Az egyik produkció után nemes egyszerűséggel lehülyézte  nyugdíjasokat, hatalmas poén.

Liptai a következő botrányos gondolatokat fogalmazta meg: Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Hát én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták, hogy miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjasklubban.
Hát most kibukott, hogy a Fidesz-elit mit gondol a legidősebbekről!

 

A kommentelők azonnal neki is estek. Volt, akit már az is felháborított, hogy nyuggernek becézte a nyugdíjasokat, de a hülyézéstől mindenkiben felment a pumpa. Érted az egészségügyben is rossz, mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton. Botrányos!

Eddig a sértegetésért sem a Vajna-csatorna, sem Liptai nem kért még elnézést.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here