Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Sokat köszönhet az LMP-nek a Fidesz, még csak találgatni tudunk, hogy mit fog az ismét program nélkül győző kormánypárt kezdeni a kétharmadával. Az LMP 5 fő bűnét, amit választások után elkövettet a Lámpagyár Blog remekül szedte össze, így nem tudunk ellenállni, reblogoljuk.

Zuhanyhíradó információi szerint villámösszeomlást produkált az LMP a hódmezővásárhelyi időközi választások után. Egyszerűen a testületei döntésképtelenek voltak, hiszen voltak olyan erők, akik azon ügyködtek véletlenül se legyen megállapodás. Mindezt az önállóság doktrina kamuduma címszóval.

Miután beigazolódott az ellenzékiek félelme, és az LMP a különindulásával 5 fővárosi körzetet, ezzel pedig vastagon kétharmadot adott a Fidesznek (mind az 5-ben az ellenzéki szavazók voltak többségben, de az LMP-s jelölt pont annyit vitt el az esélyes ellenzékitől, hogy a Fidesz legyen többségben) megindult a párt látványos vonaglása. Az események megerősítették, hogy itt bizony egy csúnya színjáték zajlott már hónapok óta, ami az LMP ellenzékiségét illeti. Lássuk sorban, az LMP 5 fő bűnét, mi történt a választások után:

1. Kiderül, hogy Schiffer András és Sallai R. Benedek perrel fenyegette a visszalépni akaró LMP-s jelölteket. Nesze neked összefogás.

2. Megjelenik a Fidesz Soros-listája kétezer civillel az LMP elnökségi tagjának, Ungár Péternek a résztulajdonában álló Figyelőben.

3. Szél Bernadett semmilyen megbánást nem tanúsít a kétharmad miatt, inkább azokra az ellenzéki pártokra mutogat, amelyek visszaléptek az ő, és a belvárosban győzni tudó Csárdi Antal javára.

4. Megindítják az etikai eljárásokat azok ellen az LMP-s jelöltek ellen, akik visszaléptek, mert fontosabb volt nekik a kormányváltás, mint a központi utasítás.

5. Az egyik ilyen etikai meghallgatáson Sallai R. Benedek megüti a visszalépőket védelmébe vevő Hadházy Ákos társelnököt, aki kórházba kerül.

Azok, akik az LMP-re szavaztak, most joggal fogják a fejüket. Persze most már késő, 4 évre a nyakunkon a fideszes kétharmad. A gép forog, az alkotó pihen, a pár hete még Szél-kormányról hadoválók végleg elcsendesedtek és számolgatják az egyszámjegyű támogatottságukat.

Most ezeknek a fényében mennyire hiteles az az LMP-s kezdeményezés, hogy azonnal le kell vele ülnie az ellenzéki pártoknak. Semennyire, hiszen a fenti 5 bűnt az LMP a 2018-as választások végeredményének ismeretében követte el. Tudták mi történt már. Ezzel az álszent húzással csak a totális eltűnést akarják elkerülni.

Nem felejthetjük azt el, mit művelt az LMP. Ezért kérünk, hogy oszd meg a posztunk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here