Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megkezdődött Orbán által megígért egyetlen programpont beteljesítése: az elégtétel. Most épp egy népszerű ellenzéki polgármester kicsinálása a cél. 

Büdös bosszú szagú hadművelet zajlik egy Nógrád megyei kisvárosban, Pásztón. Történt az, hogy a település ellenzéki polgármestere Dömsödi Gábor, aki egyébként korábban TV-s is volt, elindult a 2018-as parlamenti választásokon a Fidesz ellen. S hirtelen nagyon, de nagyon megromlott a fideszes többségű testülettel a viszonya.- számolt be az index.

Persze nem volt minden előjel nélküli a “hirtelen jött” rossz viszony, az utóbbi időben többször is azzal fejeződött be a helyi testületi ülés, hogy a képviselők Dömsödit gúnyos megjegyzésekkel illetve kivonultak az ülésről.

Most azonban szintet léptek és úgy döntöttek inkább megpróbálják  kicsinálni az ellenzéki polgármestert.  Ennek a szepukú változatát választották, ugyanis a képviselők bejelentették, lemondanak, magyarul feloszlatják a testületet. Ebben az esetben időközi önkormányzati választás lesz Pásztón.

Tehát, párhónap múlva a pásztóiak újra szavaznak: polgármestert és képviselőket fognak választani Pásztón.

Jó kérdés, hogy azoknak a képviselőknek, akik most bedobták a törülközőt és lemondtak, lesz e bátorságuk elindulni a választáson, hiszen ezzel a lépéssel egyértelműen beismerik, hogy csak azért mondtak le, hogy megbuktassák a népszerű Dömsödit.

Ezek a képviselők baromira nem Pásztó érdekeit nézték csupán Orbán bosszú-hadjáratához asszisztálnak. Mert egy kicsinyes és alávaló bosszú ez.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here