Szerintem remek párost fognak alkotni Matolcsi Györggyel. Az unortodox gazdaságpolitika után itt az unortodox egészségügyi politika.

Matolcsi professzor volt a nagymestere a mondjunk bele a mikrofonba idióta és áltudományos dolgokat és vágjunk hozzá buta fejet műfajnak. Matolcsi komoly konkurenciát kap: bemutatkozik az új egészségügyért is felelős miniszter, Kásler Miklós.

Kásler prof egy konferencián kifejtette, hogy szerinte a halálos betegségek 70-80 százalékát a 10 parancsolat megtartásával el lehet kerülni.

Jó persze, van benne valami, mert az alkohol fogyasztás, a dohányzás, a túl sok táplálék fogyasztása tény, hogy egészségügyi kockázat, de azért a halálos betegségek 70-80 százalékát nem ezek adják.

De ha már a 10 parancsolatnál tartunk és ilyen jó tanácsokat kapunk, akkor nekünk is hagyj legyen egy elvárásunk a miniszter urakkal kapcsolatban. Mi azt kérjük tőlük, hogy a 10 parancsolatból csak egyet tartsanak be: Ne lopj!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here