Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán egy orbitális nagyot hazudott a fiataloknak. Ebből is csak az látszik, hogy tökéletesen el van tévedve a kormány az ifjúság és családpolitika kapcsán. 

A héten volt a Szakma sztár fesztivál, ami igazából egy pályatanácsadós fesztivál a fiataloknak. S természetesen mint jó diktatúrákban szokás ezt is a bölcs vezetőnk, maga Viktor nyitotta meg. Megnyitó beszédében pedig egy akkora hazugságot tolt be, amiből csak arra merek következtetni: ez azt se tudja mi van a munka világában.

Ugyanis a  munka becsületéről beszélt a miniszterelnök a XI. Szakma sztár fesztiválon, a Hungexpon. Orbán Viktor a diákoktól azt kérte, hogy olyan országot építsenek, ahová vissza lehet térni.

Egyrészt Viktor Magyarországon nincs a munkának becsülete, másrészt pont sz@rsz Te a fiatalokra. Legalább is az elmúlt 8 éves országlásod eredménye ez.

S miért mondom ezt? Na figyelj, itt vannak a kormányzásod tényei:

Az egyetemi hallgatók, a HÖOK folyamatosan kéri, hogy emelkedjenek az egyetemi ösztöndíjak. A kormányzásod alatt 0 forinttal sikerült emelni a legjobbak elismerését.

Köztudott tény, hogy nincsen elég egyetemi és középiskolai kollégium gyakorlatilag nulla lépést tett a kormányod, hogy felszámolja ezt a helyzetet.

2010-ben, a kormányzásod kezdettén, 100 ezer fiatal kerülhetett be az egyetemekre, most ez a szám 70 ezerre olvadt.

Mindenki tudja, hogy közel 600 ezer fiatal van külföldön, s Te semmit nem tettél annak érdekében, hogy a fiatalok inkább Magyarországon maradjanak.

Milyen munka becsületéről beszélsz? Aki dolgozik tudja, hogy nem egyszer a dolgozók még péntek este is a munkahelyükön rohadnak meg. Egy munkás napi 12 órákat simán ledolgozik és Te a Munkatörvénykönyv módosításakor nem a munkások mellé álltál, hanem a munkaadókéra, ennek köszönhető, hogy ma ebben az országban gyakorlatilag lehetetlen sztrájkolni.

A közmunkások 47 ezer forintot keresnek. S a dolgozók nem hogy anyagi megbecsülése alacsony, de még az utolsó bőrt is lehúzzák róluk.

S csodálkozol, hogy egyre kevesebb gyermek születik? Mikor neveljék azt a gyereket a szülők? Ha még este 8 órákkor is bent rohadnak a munkahelyükön? Igen, mert nem mindenki kényelmes sportállásban csücsül, mint a környezeted, akik dolgozgatnak egy kicsikét, aztán elmennek egy szar magyar foci meccset megnézni.

Lövésed sincs a magyar valóságról. Ez van Viktor.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here