Soha nem látott részletek és összefüggések derülnek ki Kisberk Szabolcs rendezésében bemutatott vadonatúj dokumentumfilmből a 90-es évek pesti alvilágának működéséről.

A rendszerváltás után, a 90-es években elszabadult a szabad kapitalizmus. Addig soha nem látott pénzeket szakítottak a vállalkozók, rengeteg jogi szabályozatlanság, felkészületlen, rutintalan rendőrség, kilóra megvett újságírók, politikai összefonódások és sok másik ezer tényező melynek köszönhető volt, hogy elszabadult a pokol a pesti éjszakában.

 

Leszámolások, fenyítések, bánópénzek, lerántások. Discok, kurvák, drog, fegyverek. Szavak melyek jellemezték ezt a korszakot. Kisberk Szabolcs egy hiánypótló dokumentumfilmben mutatja be ezt a világot. A riportokon alapuló filmben megszólal többek között: Tasnádi Péter, Doszpot Péter, Chilkó Ferenc.

A filmből kiderül a Cinober, Prisztás, Fenyő gyilkosság, Aranykéz utcai robbantás és további leszámolások közötti összefüggéseket. Az olasz filmekből ismert világ kiderül nagyon is valóságos, méghozzá Budapesten.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here