Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kemény kritikát kapott Hajdú Péter a neves irodalomtörténésztől, aki az ATV több műsorvezetőjéről is elmondta a véleményét

Ungvári Tamás, író és irodalomtörténész Facebookon egy posztban osztotta ki Hajdút, de hogy nem csak negatív kritikát tud mondani, a kérdésre válaszolva Rónai Egont viszont megdicsérte, na de hogy! Íme Ungvári remek posztja:

 

Második dohogás, főszerepben Egon.

Azt kérdezte az ATV egyes műsoraira írott soraimra Istenes Ani, mi a véleményem Rónai Egonról. Csak azért felelek erre, mert Hajdú Péterről szóló megjegyzésemet félreértették. „Hajdú Péter után nincs élet” az adott szöveg-összefüggésben annyit jelentett, hogy ő már sáskaként minden növényzetet letarolt. Ez a celebmutogató, minden értéket szétromboló giccsparádé Hajdú Péterrel a televíziózás történetének egyik mélypontja.

Rónai Egon – s nyomában Krug Emília – más minőség. Egon a kép-újságírás legjobbja lett. Felkészült, tartózkodó, kedves és szakszerű, hatalmas munkabírású. Teszi a dolgát. Nehéz lehetett abban a hazugságtól átitatott világban, ahol diadalittas pártelnökök adták egymásnak a kilincset.

A fegyelmezett műsorvezetők megállták röhögés nélkül, amikor komoly arccal beszélt a Szél kormányról maga Szél. Túl vagyunk csaknem fél éven, amikor az esély-latolgatás madárjóslataiban az ellenzék már megnyerte a választásokat, csak, mint a tánciskolában, egy sasszé ide, kettő visszalépés oda, s máris a győzelmi csárdást járjuk.

És jöttek libasorban az operett tábornok, volt kormánytagok, a búr a búr a búrkalapban, Hindenburg a vaskalapban, a tömegek-szerette lévaikatalin, a kisgazdák, benn manézsban, majd a ponyvasátor nyomában a fogatlan oroszlánokkal. Világmegváltók és simlis gazemberek, sipisták, az „itt a piros hol a piros hősei”, ezek voltak Rónai Egon ápoltjai.

Kételkedő tekintete persze csak részben akadályozta a kígyóbűvölők mutatványait. A cirkusz-karaván áthaladt a stúdiókon, egyenest a Parlamentbe.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here