Kálmán Olga vendége volt Antal Nikoletta, az a Ligetvédő lány, akit a biztonsági szolgálat emberei megvertek. Megdöbbentő részleteket árult el a támadásról a bántalmazott ellenzéki aktivista.

A támadás óta minden reggel sírva ébredek, kezdte a beszélgetést Kálmán Olgánál Antal Nikoletta, aki a Ligetvédők csoport tagja.

Majd elmondja, hogy ők egy szabályosan bejelentett demonstráción vettek részt, amit kezdetben a rendőrség biztosított. Egy idő után megérkezett a rendőrség egyik vezetője, aki egyeztetett a Valton embereivel majd a rendőrökkel, akik ezután levonultak a helyszínről.

Ekkor a Valton emberei rárontottak a békésen demonstráló aktivistákra. A támadásról élő videót közvetített Facebookon, de telefonját kiütötték a kezéből. A felvételen még hallatszik, hogy taposd szét, hogy ne legyen bizonyíték- teszi hozzá Antal.

Azt is elmondta, hogy volt olyan, akit fojtogattak vagy épp fejbe rúgtak. Az eset után másnap nem a Valton embereit hallgatták ki gyanúsítottként, hanem a Ligetvédő aktivistákat rabosították.

A beszélgetésben több megdöbbentő részletet is elárult, hogy folyton igazoltatják Őket a rendőrök s a támadás úgy tudott lezajlani, hogy 200 készenléti rendőr volt a ligetben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here