Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A nettó Fidesz propagandát nyomató csatorna szombat eset komoly bajba került. Bár Vajna felvirágzást ígért, ez elmaradt eddig. 

Hiába a propaganda csatorna az propaganda csatorna. Szombaton olyan gyenge közönségarányt ért el a TV2 a kereskedelmi célcsoportban, amire eddig csak műsorszünet idején volt példa.- írja mfor.hu

Szombat este minimális mértékben javított az eddig is elég jó számain az RTL Klub sorozata, A tanár, és egyes kábelcsatornák – így a Viasat3 vagy a Cool – is jobban teljesített a szokottnál. Mindez mégsem tűnik magyarázatnak arra, hogy a TV2 miért hozott ennyire gyenge számokat.

Annak ellenére éget be a TV2 ismét, hogy a csatornán sugárzott filmek korábban igazi kassza sikerek voltak a mozikban, az este 7-kor vetített Star Trek: Mindenen túl, ráadásul újnak is számít, hiszen két éve mutatták be.

Volt olyan időszak, amikor csupán 2,3 százalék nézte a szebb napokat is látott TV2-t szombaton. Az egész estét tekintve a csatornát a tévé előtt ülők csupán 3,2 százaléka nézte.

Ennyire gyenge közönségarányt, olyan napon, amikor a Médiahatóság büntetése miatt nem volt a csatorna műsorszünetre kényszerítve, még soha nem jegyezhettünk fel.

De nem csak az estéje sikerült harmat gyengére a TV2-nek. Azon a napon a kereskedelmi célcsoportot tekintve a legnézettebb 50 műsorba sem tudott bekerülni a TV2, miközben a Viasat3 vagy a Coolnak volt ilyen programja. Ráadásul mindkét csatorna este verte a TV2 mutatóját, tehát nem csak az RTL nyomta le már a TV2-őt.

Érdekesség kép a héten az átlagos közönségarányt nézve a legnézettebb csatornák sorrendben:

RTL Klub

TV2

Viasat3,

F+

Cool

Duna

Az utóbbit igaz már csak a TV nézők 1,1 százaléka nézte.

Azért az elmondható, hogy a közéleti komoly csatornák nézettsége messze, de messze nem a legnézettebb. Úristen! Milyen rég is volt már, hogy egy ország nézett egy politikai háttérműsort. Ha a média helyzetről beszélünk azért ezt is látni, tudni kell.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here