Most kedden, azaz Május 8-án ismét hatalmas tüntetéssel kell szembenéznie a kétharmadnak. Itt vannak részletek.

Ráadásul nem is egy, hanem rögtön kettő tüntetés is lesz május 8-án így egész nap tüntetés lesz a parlament alakuló-ülésekor!

A szervezők egy közös üzenetet adtak ki:
Most kedden EGÉSZ NAP tiltakozunk majd a parlament előtt. A nagytüntetés 18 órától lesz, mert nem hagyhatjuk hogy Orbán korrupt rendszere miatt elveszítsük a szabadságunkat, az EU-s támogatásokat vagy hazánk helyét Európában.

A videónak hangja is van! A jobb alsó sarokban húzd fel a hangerőt!

Az este 18 órai Mi vagyunk a többség nagytüntetés szervezői koordinálnak a reggel 10 órai tüntetés szervezőivel. Így két, egymást kiegészítő tüntetés lesz.

A választás utáni két nagytüntetést szervező Mi vagyunk a többség csoport nem tűri csendben, hogy önkényesen lezárják a teljes Kossuth teret. A parlament alakuló-ülése idején a hangszóróinkat a parlamentre irányítjuk, hogy a képviselők meghallják a nép üzeneteit. Például Orbán Viktor aktuálissá vált híres mondását: “A népnek jogában áll elkergetni a kormányt.”

Legyünk minél többen május 8-án, kedden a parlament előtt, az Alkotmány utcában. Felelősek vagyunk a hazánkért, tegyünk érte! -kérik a tünetők

Az MSZP ifjúsági szervezete a Societas is ismét készített egy videót. Ők is arra kérnek mindenkit, hogy május 8-án 18 órára menjenek a Kossuth térre. Mint videójukban fogalmaznak, a kétharmadnak tudnia kell, hogy nem tehet meg bármit, mert mindig lesz egy százezres tömeg, aki az utcára fog menni, ha be akarják bástyázni a hatalmukat.

A tüntetés facebookon itt éred el!

Köszönjük, ha megosztod a posztunkat, hogy minél több ember értesüljön a keddi tüntetésről!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here