Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó az MSZP korábbi elnöke kiszúrt egy megdöbbentő dolgot az új kormány alakulása kapcsán. Méghozzá maga Orbán Viktor körül.

Lendvai bár a háttérbe vonult még is roppant aktív, most Facebookon a kormányalakítás kapcsán hívja fel a figyelmet egy megdöbbentő dologra, íme:

Éééérdekes… Mármint nem az lesz érdekes az új kormányban, hogy mostantól 3 miniszterelnökhelyettes is van. Hogy is képzelhettük, hogy kettő elég egy ekkora kapacitású kormányfő helyettesítésére!

Még az sem hozott izgalomba, hogy lesz egy külön Miniszterelnöki Kormányiroda közvetlenül Orbán keze alatt, vagyis egy „szuperkormány” a tárcák felett. Ezen izgassák magukat a lefokozott miniszterek.

Az viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy ebben a Kormányirodában működik majd egy új „Egységes Hírszerzési Központ”. Függetlenül az erre hivatott nemzetbiztonsági szervektől, a miniszterelnöknek lesz egy külön kémközpontja.

Kisvasútja már van, katonái is, csak nem ólomból. Külön kis hadserege, testőrsége nemhogy neki, de Ádernek és Kövérnek is van, mert egymáséiban nem bíztak, amit megértek.

Most hírszerzői is lesznek, bár ő maga nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Arra azért kíváncsi volnék, hol kutakodnak majd a külön bejáratú miniszterelnöki kémek? Más országokban? Közülük számosan hivatalosan szövetségeseink.

Vagy magyar állampolgárok után? És kinek az engedélye kell hozzá? Vagy éppen a munka- és párttársak sakkban tartására hivatottak?


Izgalmas feladat. Esetleg jelentkezhetnék, bár nem vagyok egy Mata Hari. Viszont nem mondtam még? A nevem Bond. James Bond.

Ezt már mi kérdezzük: tényleg mi a francnak Orbánnal egy saját titkosszolgálat?

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here