Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zayról a legválogatottabb hazugságokat terjeszti a kormánypropaganda. Az egyik legfrissebb hazugsága az EchoTV-nek annyira gázra sikeredet, hogy a hódmezővásárhelyi Fidesz cáfolta meg. 

Márki-Zay Péterre azóta is fideszes média össztűz zúdul, hogy megnyerte a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást. Nagyából a rendező elv: az se baj, hogy hazugság, csak járassa le a Fidesz-verő sikerpolgármestert.

Hosszú-hosszú hete terjesztette az EchoTV azt a hazugságot Márki-Zayról, hogy olyan béna és ügyetlen polgármester, hogy még egy járdát se tud megcsinálni. Lássuk be, hogy egy polgármestert ezzel lehet koptatni, kompetenciáit valóban meg lehet kérdőjeleztetni.

Azonban, hogy Budapesten mit hazudoznak a Fidesz- műhelyekben Márki-Zayról nem azt jelenti, hogy Hódmezővásárhelyen nem tudják, hogy ez egy nettó hazugság.

Vélhetően ez a piti hazugság már annyira ciki volt a helyi Fidesznek is, hogy ehhez már ők sem akarták adni tovább az arcukat a hódmezővásárhelyi emberek előtt és kénytelenek voltak a propagandagyáruk ezen hazugságát cáfolni.

Az Echo egyik propaganda műsorában gyorsan röviden beolvasták, hogy hát ez a járdás történet nem egészen úgy volt, ahogy heteken keresztül hazudták. A valóság azaz, hogy a Fidesz nem tud egy járdát elérni Hódmezővásárhelyen. Ugyanis ők szeretnének egy járdát, de azt a polgármester nem akarja.

Az okokat nem tudjuk, hogy azért nem akarja Márki-Zay mert szakmaiatlan a Fidesz elképzelése, vagy esetleg korrupció van a javaslat mögött, vagy egyszerűen nincs forrás rá.

De tökmindegy. Mert a lényeg nem is ez. Hanem az, hogy az Echo TV folyamatos hazugságai már a Fidesz körökben is tud ciki lenni. Egy ideig tud sikeres lenni egy könnyen ellenőrizhető Fake news TV, de miután sorra derülnek ki a hazudozásai az emberek egy szavát se fogják elhinni.

Tessék ezt elkezdeni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here