Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több ismert MSZP-s politikus sem lesz a 2018-as parlamentben képviselő. Sokan azért álltak fel, mert a körzetüket önként az összefogás érdekében átadták egy más párt képviselőjének.

Sok MSZP-s politikus megcselekedte azt, amit a haza megkövetelt tőle, visszalépet, visszavonult, hogy létre tudjon jönni egy szélesebb összefogás. Lukács Zoltán az MSZP egykori alelnöke is önként döntött a távozás mellett s maga javasolta, hogy az eszetrgomi körzetében az összefogás érdekében inkább Vadai Ágnes induljon.

Lukács 12 év képviselőség után tudott felállni, az Ő sorait elolvasva morálisan még inkább elfogadhatatlanok azon pártok emberei, akik semmit nem tettek meg a kormányváltásért.

Lukács így búcsúzott a parlamenttől:

Ma letette az esküt az új parlament. Ezzel az én mandátumom megszünt. 12 évet töltöttem el a házban országgyűlési képviselőként. Tettem, amit a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint tehettem.

Azt, hogy ez sok vagy kevés, nem az én tisztem eldönteni. Amikor magamban is lezárom életemnek ezt a korszakát azt hiszem a legtöbb, amit elértem, hogy megőriztem tisztességemet, becsületemet, arcomat és ember maradtam.

Hiszem, hogy nyugodtan nézhetek bárki szemébe és a tükörbe is. Fontosnak tartom, hogy amikor sok okból úgy éreztem, hogy itt az idő, képes voltam a magam döntése alapján felállni.


Hálával és köszönettel tartozom azoknak, akik lehetővé tették, hogy elérjem céljaimat, akik segítettek, mellettem voltak és azoknak a néhányaknak, akik még barátságukkal is megtiszteltek. A közösségnek, akár az elmúlt 25 évben, továbbra is része leszek. Maradok veletek, maradjatok ti is velem!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here